Over Shiatsu Vught

Shiatsu behoort tot de Oosterse geneeswijzen en betekent letterlijk vingerdruk. Het is een vorm van drukpuntmassage die de doorstroming van energie bevordert. Deze energie stroomt door energiebanen; meridianen genaamd. Blokkades in de meridianen kunnen leiden tot klachten waarbij zowel fysieke als psychologische aspecten een rol kunnen spelen. 

Bij Shiatsu gebruikt de behandelaar haar duimen, handpalmen en vingers om druk uit te oefenen op plaatsen op het lichaam die met elkaar in verbinding staan. Soms wordt aanvullend behandeld met moxa (verwarmde samengeperste kruiden) of cupping.

Een Shiatsu behandeling is erop gericht om niet alleen de klachten te verhelpen maar voornamelijk ook de oorzaak ervan. Het draagt bij aan een gezond leven en doet een beroep op het zelf-herstellend vermogen van ons lichaam.

 Shiatsu therapie heeft naast klachtenbehandeling ook een sterk preventieve werking en is ontspannend om te ondergaan. Want waarom wachten tot een klacht zich openbaart als dat ook voorkomen had kunnen worden?

Behandelingen

Shiatsu Vught biedt naast de basis Shiatsu therapie een aantal specifieke therapieën aan.

Voor wie

Shiatsu is geschikt voor iedereen met directe of indirecte klachten. Heeft u twijfels of het ook bij uw klacht kan helpen? Neem vrijblijvend contact op.

Tarieven

De kosten van een consult en de specifieke behandelingen overzichtelijk op een rij.

Waar is Shiatsu Vught

Onze behandelruimte is gevestigd in Paramedisch centrum Fysio Fit aan de Industrieweg in Vught. Hiermee zijn wij dicht bij onze collega’s die ook uw gezondheid centraal stellen. Mocht het nodig zijn, zoeken wij zo gemakkelijk de samenwerking op om uw klachten te verhelpen.
De praktijk bereikbaar is met een rolstoel. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.